TRASEU COMPETITIE 2017

Traseu proba INOT 850 m

Start:   - Pasarela “Parcul Copiilor” pana la Baza de Kaiac Canoe;
- cip-ul pentru cronometrare se prinde la glezna

La incheierea probei de inot, se iese din apa, se trece peste covorul de cronometrare - Check Point, (la stafeta se inmaneaza cip-ul participantului de la proba kaiac / canoe, acesta intra in hangar ia barca si porneste in cursa in josul apei).

Schimb STAFETA inot – barca
 
- individual: se iese din apa, se trece peste covorul de cronometrare, se intra in hangar pentru a lua barca, se porneste in cursa in josul apei, cip-ul ramane la glezna.
- stafeta: participantul de la inot  iese din apa, trece peste covorul de cronometrare si inmaneaza cip-ul participantului de la proba kaiac / canoe, acesta intra in hangar ia barca si porneste in cursa in josul apei.

Traseu proba de KAIAC sau CANOE 5 km

- individual: se porneste in cursa in josul apei pana la Pasarela Gelu, se intoarce dupa baliza (va fi prezent un arbitru pentru control), se continua pana la Terasa Flora, se iese de pe apa, se duce barca in spatiul amenajat si se continua cu proba de alergare trecand peste covorul de cronometrare (arcada), cip-ul ramane la glezna.

- stafeta:  participantul de la proba kaiac / canoe porneste in cursa in josul apei pana la Pasarela Gelu, se intoarce dupa baliza (va fi prezent un arbitru pentru control), se continua pana la Terasa Flora, la ponton inmaneaza, cip-ul participantului de la proba de alergare. Participantul de la proba kaiac / canoe nu iese de pe apa. Acesta duce barca la hangar.

Traseu proba de KAIAC sau CANOE 5 km

Schimb STAFETA barca – alergare

- individual: dupa ce se duce barca in spatiul amenajat se continua cu proba de alergare trecand peste covorul de cronometrare (arcada), cip-ul ramane la glezna.

- stafeta:  participantul de la proba kaiac / canoe dupa ce inmaneaza cip-ul participantului de la proba de alergare NU iese de pe apa, duce barca la hangar. Participantul de la proba de alergare porneste in cursa dupa ce prinde cip-ul la glezna, trece peste covorul de cronometrare (arcada).

Traseu proba de ALERGARE 4,2 km

- individual: se continua cu proba de alergare trecand peste covorul de cronometrare (arcada), cip-ul ramane la glezna.

- stafeta: participantul de la proba de alergare porneste in cursa dupa ce prinde cip-ul la glezna, trece peste covorul de cronometrare (arcada).

Traseu: Terasa Flora, pe sub Podul Tineretii, pe sub Podul Michelangelo, pista mal stang Bega, traversare Bega pe Podul Decebal (Baile Neptun), pista mal drept Bega, pista din Parcul Copiilor, pe sub Podul Michelangelo, pista din Parcul Rozelor, pe sub Podul Tineretii, traversare Bega pe Podul Traian (Maria), se coboara pe pista mal stang Bega, Terasa Flora FINISH.